Medlemsmöte på Bistro torget i Visby

Medlemsmöte på Bistro torget i Visby var välbesökt och gästades av Monica Frisk som berättade om Gotlands Förenade Besöksnäring och om Kryssningsnätverket. Hur ska mat-Gotland bli synligt där?
Hur ska vi förbereda oss i våra företag för att möta möjligheterna med kryssningskajen.
Vi får se. En utbildningsserie har just gått igång för företag att bli mer exportmogna som Gotlands Förenade Besöksnäring står bakom.
Carolina Kallum berättade om sitt företag Bistro Torget och hur det kom sig att hon började med ”Pilas”. Allt är ju, som oftast, en slump.
God mat och ”pilas” på Bistro Torget fick oss att tänka recycling på olika vis. I våra kommande fiskprojekt är det intressant hur det som kan vara avfall hos ett företag kan bli perfekt råvara i ett annat sammanhang.

Under kvällen presenterades också tävlingsdagen för ”Matverk” som blir den 30 november för Gotländska lag. Läs mer i länken för regler mm

Föreningen GodaGotland ordnar öppna medlemsträffar för livsmedelsföretagare, producenter, förädlare, handel, restaurang mm en gång per månad.
Vi samarbetar med Studieförbundet Vuxenskolan kring dessa medlemsträffar.

Monica Frisk berättar om kryssningsturism på Goda Gotland mötet. Foto Susanne Welin Berger

Goda Gotlands foto.
Goda Gotlands foto.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s