Beställ boken Regional Matkultur- Terroir i Matlandet Sverige till förlagspris

GodaGotland erbjuder sig att ta hem ett större antal av boken Regional Matkultur- Terroir i Matlandet Sverige av Martin Ragnar till förlagspris. Bästa priset får vi vid beställning av minst 30 böcker, då blir priset 200 kr/ex + 6% moms.
I boken finns ett kapitel som Susanne Welin Berger skrivit om bland annat Tryffelakademin.

Hör av er till Susanne eller Riina om ni är intresserade av att köpa in boken till ert företag och/eller till Gårdsbutiken!

Regional Matkultur handlar om kulturella kopplingar mellan maten och platsen.
Martin Ragnar har också givit ut böcker om Ostkultur, järnvägshistoria på Gotland etc.
Martin Ragnars bok Uppslag Martin Ragnars Bok

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s