Lilla Bjers återigen i rampljuset

Årets kockelev började i trädgårdslandet på Lilla Bjers
Läs mer här

Han är tredjekock på Lilla Bjers och i gott sällskap med Lukaz Ottosson, som Lilla Bjers anställde innan han blev årets unga kock för några år sedan.

Grattis Lilla Bjers!

 

Vinnarrätten var ångad rödning med krispigt skinn, blåmusslor, rotsellericreme, rårakor på potatis och jordärtskocka, smörconfiterad purjölok, grillad sparris, sås på fjolårets tomater och dill.

Av reportaget att döma så är det Tomas Lundgren som tränat honom. Grattis också till Tomas på Restaurangskolan.

Lilla Bjers Gårdskrog är även vinnare av “Årets Hållbara Gastronomi 2014″ i White Guide!

“Årets Hållbara Krog 2013″ på Restauranggalan.

Första pris i Ekoligan för Gourmetrestauranger 2012.

Nominerade till “Årets gröna resmål 2013″ av SJ.

Köksmästare är Luqaz Ottosson ”Årets unga kock 2012”

och “Årets Framtidslöfte 2013″ på Restauranggalan.

Restaurangen är certifierad med tre KRAV-märken (högsta graden) sedan starten 2012

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s