Regional Mat på Almedalsveckan

Maven, Wallers och Gula hönan, tre krogar med lokal förankring samarbetar med Region Gotland i årets mattält under Almedalsveckan.
Lokala råvaror och Hållbart företagande är ledordet här!

Konceptet för mattältet är ”food to go” med en hög kvalitet på råvaror och produktion.
Menyer med allt från vegetariskt till hamburgare, se längst ner på denna sida.
Öppet 11-22 söndag – söndag
Tältet (250kvm) inrymmer tre restauranger och en bar, placeringen är väldigt centralt nere vid hamnen nära toaletter mm.

Nyhet är kvällsöppet och öl/vin rättigheter, tillsamans med  Visby bryggeri!

Läs mer här vad det blir!

Du kan boka biljetter i förväg o slippa stå i kö mm
Det blir nog bra!
Välkommen till Almedalen och Regional Matkultur

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s