Salmbär, Eskils favorit?

Matlandetkonferensen pågår för fullt och Eskil Erlandsson har besökt några Gotländska företagare.
Han tycker Gotlänningarna har skött sig fint?
Läs mer på Helagotland vad som skrivs. Här finns även en liten filmsnutt.

På förmiddagen presenterade Gutekorn sitt arbete med ursprungliga spannmål för Eskils Expertråd och Matambassadörerna på Stafva gård där en redig frukost var framdukad med gotländska produkter.
matlandetkonferens o nytt kök 007

På Wisby Strand fortsatte dagen med olika presentationer och paneldiskussioner och workshops kring 15 olika teman som deltagarna fått sända in i förväg.
matlandetkonferens o nytt kök 016

matlandetkonferens o nytt kök 017 Bild från ett av gruppsamtalen där temat var ”hur får man med ”haken” i Matlandetarbetet och i arbetet med Gastronomiska Regioner?
Sammanfattningarna görs under kvällen och presenteras under morgondagen då även vinnarna i tävlingen Matverk 2014 presenteras.

Hörs då.

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s