böcker om osttillverkning på Gotland

Martin Ragnar ”amatörosthistoriker” har publicerat och presenterat två nya böcker på temat ost.
Martins böckerEtt gediget verk om Gotländska mejerier och en bok om Svensk ostkultur! Båda rekommenderas varmt.
Detta skedde på Stafva gård i fredags och i GT skriver Ola Sollerman följande om böckerna idag:
Recension GT 12 aug 2013

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s