Diplomerade företag 2012 Husmansbord

FÖLJANDE TILLDELAS HUSMANSBORD DIPLOM 2012:

Gotland
Gulare gula – Gotlands ägg AB, Tingstäde
Chilipasta  ”Jalapeno” – Hoas hantverk HB, Visby
Gotländska köttbullar – Ejmunds gårdskött AB, Romakloster
Husmansbord® är ett varumärke och koncept från Svensk Landskapsmat, Pelle Agorelius AB på Saxhytte Gård strax norr om Grythyttan. Utvecklingen drivs av Jakten på Sveriges bästa landskapsmat och tar utgångspunkt i råvarans ursprung och livsmedelsprodukters kvalitet. När detta översätts till serverad mat skapas affärsmässiga nätverk mellan livsmedelsproducenter, butiker och restauranger. Livsmedelsproducenter som lämnar in produkter till bedömning av en oberoende och kompetent panel, har inte bara möjligheten att få sin produkt diplomerad utan får också en återkoppling, ”feedback”, på hur de olika paneldeltagarna upplevt produkten utifrån vilka förväntningar som skapas när man möter den på samma sätt som en kund möter den i butik. Hela Husmansbord®processen kallas för tillämpad mervärdesanalys* och går ut på idén att fokus på fördelar och förtjänster utvecklar matens mervärden, för kundens bästa.
*Upplevelsen är summan av brukandet/besöket minus förväntningarna, U=B-F®
Kontakt: Per-Johan (Pelle) Agorelius VD
Husmansbord®Sverige
Svensk Landskapsmat, Pelle Agorelius AB, Saxhytte Gård, 712 94 Grythyttan
Tel: 0046 70 646 75 77
Under 2013 hoppas vi alla kan hjälpas åt att Gotland får riktigt många diplomerade produkter till Husmansbord!
Gotland- Årets Matlandethuvudstad 2013
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s