Världskockar från Kødbyens Fiskebar till Gotland!

Varit sugen på att boka bord på Kødbyens Fiskebar i Köpenhamn men inte lyckats?
Inga problem, de kommer till Gotland och lagar en gourmetmiddag för Dig och Dina vänner den 21 oktober!
Regional Matkultur Gotland har tillsammans med GodaGotland tagit initiativ till att bjuda in några av Danmarks främsta kockar från Kødbyens Fiskebar till Gotland för att bjuda på det bästa av säsongens gotländska råvaror!
Inbjudan till Fiskebaren

Boka redan nu in fredagen den 21 oktober för en helkväll med en sexrättersmiddag med utvalda drycker på Wisby Strand i Visby.
Förfrågningar om priser, rabatter samt bokning av bord ombesörjs av Liza Vikström på telefon 0703 43 01 03. Först till kvarn gäller!
Fiskebaren öppnade i maj 2009 på Slakthusområdet (Kødbyen) i Köpenhamn. Slakthusområdet ligger bakom Hovedbanegården (Centalstationen) och i samma område som Istedgade- Köpenhamns nya designgata. Fiskebaren är superdesignat med mycket industrikänsla och öppen kväll/natt. Omnämns i Time Magazine (2011-01-10) som ett av fem ”måsten” vid ett besök i Köpenhamn. Kökschef Thomas Garland har jobbat på Fiskebaren i 1 ½ år, de senaste månaderna som kökschef. Thomas är från Aberdeen och utbildad i Edinburgh. Thomas har arbetat runt om i världen bl a Equador, Mexico, Karibien, New Zealand och Asien. De senaste fem åren i Danmark. Fiskebarens andre delägare Anders Selmer har arbetet på NOMA med marknadsföring och har en liten vinodling på en ö i sydligaste Danmark. Fiskebaren använder mycket nordiska produkter i samma anda som NOMA.
Läs här hur man i världen ser på Fiskebaren!


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s