Referensgruppen för Regional Matkultur har haft möte

Referensgruppen för Regional Matkultur har haft möte på Lövsta. 
Det är bra att träffa företagarrepresentanter emellanåt för att dryfta nätverket, som påbörjat ett ”nytändningsarbete” sedan föregående höst, då en enkät sändes ut till ett 70-tal adresser om nätverkets framtid. Enkäten resulterade i att vi nu har ett 50-tal medlemmar 2010 och för nästkommande år finns för närvarande fem förfrågningar inne om medlemskap i nätverket. Uppenbarligen ser företagen en nytta med nätverket, som i första hand är ett marknadsföringsnätverk via den gemensamma hemsidan, gemensamma annonser i Gotlandsguiden mm.

Nästa års verksamhet, nätverksavgift och marknadsföringsmaterial diskuterades. Deltagandet i Primörhelger i maj diskuterades och beslutades att det är ett viktigt forum för synliggörande av vad Regional Matkultur står för. Att besöka varandras företag på ön är något annat vi ska kontinuerligt genomföra för att skapa möten mellan företagen.
Ett medlemsbrev skall skickas ut i januari med de förmåner som nätverksmedlemskapet innebär för 2011/2012.

På bilden de företag som deltog i mötet. Ludwig Balassa och Arla Löthberg, Anna Gabrielsson, Per Wallstedt, Göran Hoas, Ulf Smedberg. Riina Noodapera, nätverkskoordinator, tog bilden.
Till Almedalsveckan ska vi tänka ut någon aktivitet som synliggör Regional Matkultur internationella dimension. Det kan passa bra med att få ett Danskt besök eftersom det är 750 år sedan 1361 när Gotland blev Danskt, kommande sommar! Vi får se vad det blir.

Kom gärna med egna förslag hur vi ska bli mer synliga!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s